*** Broccoli-tonijntaart ***
                                                     (Bron: Sonja Bakker)
Benodigd 4 pers.:                                    
2 blikjes tonijn op water                                              
ca. 6 blaadjes hartige taartdeeg (diepvries)
ca. 1 kilo broccoli (roosjes)
1 eetlepel Becel Multi voor koken, (roer)bakken en braden                   
40 gram bloem                                                              
3 dl. halfvolle melk                                      
100 gr. Geraspte 30+ kaas
paprikapoeder                                   
peper en zout                                     
Bereiding:
-         Tonijn uit laten lekken. Bladerdeeg ontdooien.
-         Broccoli wassen en enkele minuten in ruim kokend water blancheren. Onder koud stromend water afspoelen en zeer goed laten uitlekken (belangrijk!)
-         Beboterde ovenschaal bedekken met bladerdeeg en prik er wat gaatjes in.
-         Oen op 200 gr. voorverwarmen.
     -   Uitgelekte tonijn verdelen op de bodem en daar overheen de goed uitgelekte  
         broccoliroosjes verdelen.
      -   Voor de saus:
     -   Smelt de Becel, voeg de bloem toe en giet er geleidelijk al roerend de melk bij, 
         tot een gladde saus is ontstaan.
     -   Meng er de kaas door en breng de saus op smaak met peper, zout en 
         paprikapoeder.
     -   Giet de saus over de groente en vis en bak de taart in de oven in ca. 45  
         minuten gaar.
